Welkom op de website van Distal Cura Voetverzorging, al  meer dan 5 jaar Medisch Pedicurepraktijk in de regio. Wij zitten per 1 augustus 2017 gevestigd in Aalsmeer. Wij bieden diverse voetverzorgende behandelingen aan, met als einddoel u weer comfortabel te laten lopen. Onze praktijk is zeer gericht op de medische kant van het vak pedicure.

Mijn naam is Chantal Roof en ik ben geboren en getogen in Amstelveen. Sinds 2008 ben ik gediplomeerd pedicure en vanaf november 2011 de eerste geregistreerde Medisch Pedicurepraktijk in Amstelveen. Voor resultaatgerichte pedicure-behandelingen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een compleet aanbod op het gebied van voetverzorging aan. Daarnaast zijn wij in september 2014 begonnen met de studie Podotherapie om ons nog verder te specialiseren.

Distal Cura Voetverzorging is aangesloten bij brancheorganisatie ProVoet en staat ingeschreven onder lidnummer 309010. Daarnaast staan wij opgenomen in het Kwaliteitsregister voor Pedicures van ProCert onder nummer 12347.

Kijk voor meer informatie over het vak Medisch Pedicure of overige informatie gerust rond op onze website!

Graag tot ziens bij Distal Cura Voetverzorging!